Resipi Acar Kulit Limau / Asam Kulit Limau Nostalgia Suria Amanda : Angkat dan masukkan dalam mangkuk.
Goreng 2 ulas bawang putih dan sedikit halia guna minyak bijan sehingga keperangan. Angkat dan masukkan dalam mangkuk. Masukkan 2 biji cili merah, 2 ulas bawang putih, 1 inci halia, 1 biji tomato, perahan limau dan juga sedikit air rebusan ayam dan kisar.
Goreng 2 ulas bawang putih dan sedikit halia guna minyak bijan sehingga keperangan. Masukkan 2 biji cili merah, 2 ulas bawang putih, 1 inci halia, 1 biji tomato, perahan limau dan juga sedikit air rebusan ayam dan kisar. Angkat dan masukkan dalam mangkuk.
Goreng 2 ulas bawang putih dan sedikit halia guna minyak bijan sehingga keperangan.
Goreng 2 ulas bawang putih dan sedikit halia guna minyak bijan sehingga keperangan. Masukkan 2 biji cili merah, 2 ulas bawang putih, 1 inci halia, 1 biji tomato, perahan limau dan juga sedikit air rebusan ayam dan kisar. Angkat dan masukkan dalam mangkuk.
Goreng 2 ulas bawang putih dan sedikit halia guna minyak bijan sehingga keperangan. Angkat dan masukkan dalam mangkuk. Masukkan 2 biji cili merah, 2 ulas bawang putih, 1 inci halia, 1 biji tomato, perahan limau dan juga sedikit air rebusan ayam dan kisar.
Angkat dan masukkan dalam mangkuk. Goreng 2 ulas bawang putih dan sedikit halia guna minyak bijan sehingga keperangan. Masukkan 2 biji cili merah, 2 ulas bawang putih, 1 inci halia, 1 biji tomato, perahan limau dan juga sedikit air rebusan ayam dan kisar.
Masukkan 2 biji cili merah, 2 ulas bawang putih, 1 inci halia, 1 biji tomato, perahan limau dan juga sedikit air rebusan ayam dan kisar.
Goreng 2 ulas bawang putih dan sedikit halia guna minyak bijan sehingga keperangan. Masukkan 2 biji cili merah, 2 ulas bawang putih, 1 inci halia, 1 biji tomato, perahan limau dan juga sedikit air rebusan ayam dan kisar. Angkat dan masukkan dalam mangkuk.
Goreng 2 ulas bawang putih dan sedikit halia guna minyak bijan sehingga keperangan. Angkat dan masukkan dalam mangkuk. Masukkan 2 biji cili merah, 2 ulas bawang putih, 1 inci halia, 1 biji tomato, perahan limau dan juga sedikit air rebusan ayam dan kisar.
Angkat dan masukkan dalam mangkuk. Goreng 2 ulas bawang putih dan sedikit halia guna minyak bijan sehingga keperangan. Masukkan 2 biji cili merah, 2 ulas bawang putih, 1 inci halia, 1 biji tomato, perahan limau dan juga sedikit air rebusan ayam dan kisar.
Angkat dan masukkan dalam mangkuk.
Angkat dan masukkan dalam mangkuk. Goreng 2 ulas bawang putih dan sedikit halia guna minyak bijan sehingga keperangan. Masukkan 2 biji cili merah, 2 ulas bawang putih, 1 inci halia, 1 biji tomato, perahan limau dan juga sedikit air rebusan ayam dan kisar.
Resipi Acar Kulit Limau / Asam Kulit Limau Nostalgia Suria Amanda : Angkat dan masukkan dalam mangkuk.. Masukkan 2 biji cili merah, 2 ulas bawang putih, 1 inci halia, 1 biji tomato, perahan limau dan juga sedikit air rebusan ayam dan kisar. Angkat dan masukkan dalam mangkuk. Goreng 2 ulas bawang putih dan sedikit halia guna minyak bijan sehingga keperangan.